Sorsele bjuder in till spelmansstämma

VIKTORIA KYRKAN

Bäcklunds Värme & Sanitet

Sorsele Begravningsbyrå AB

Åkes Foto& Reportage

Carinas Blommor AB

Bockträskbröd

Notsamling
Nu tar vi tag i dokumentationsarbetet som legat nere ett tag. Vi har startat en studiecirkel som ska leda fram till ett notsamling. Där har vi tänkt samla låtar från Sorsele, samt få med historik om
kompositörerna. Det blir ett antal låtar av Frans Hjukström, Holmgrenarna, Mandus Netterstad, Folke Höglander för att bara nämna några.
Vi efterlyser nu bilder, berättelser och om någon har notblad med låtar. Om någon minns någon låt eller visa så vill vi gärna teckna ner den.
Tveka inte utan hör av er till någon i styrelsen!

Utställningen Sorsele Folkmusik- och Dansvecka 20 år
Besök gärna Sorsele bibliotek och ta del av vår utställning. Kanske finns du med på någon bild?
Utställningen kan ses v. 44-47

Fantastisk final, Sorsele!

Orsa Spelmän blev finalens höjdare när Sorsele folkmusik och dansvecka sätter punkt.

Programmet 2009

Piteå dansgille

Foto: Lena Eliasson

Foto: Grete Langseth

Klicka här för ännu fler bilder

Utställningen

kan ses på biblioteket v. 43

Fler bilder kommer

Medlemsavgifter
Vi ser fram emot att registrera er som medlem även detta år!
Medlemsavgiften är densamma som föregående år; 50:-/vuxen och 30:-/barn, oavsett antal. Välkomna till en förening som vill sprida kunskap och glädje i folkmusikens och folkdansens tecken.

Plusgiro:  12 17 39 – 7